"Hunni" Arctic Power Honeypaw

"Veteran"

 

Syntynyt: 18.3.2006
Isä: V-98 FIN MVA Irade´s Yankee Doodle
Emä: Wintry Enya
Pedigree
Näyttelyt: ERI
Kokeet: REKÄ-JOH2; REK1; SM-4 Jongunverran 4S 2008 paras puhdasrotuinen valjakko
Terveys: Silmät tutkittu ja terveet
Jälkeläiset: Arctic Power "Weather litter" 20.3.2009
Galleria

Hunni on kookas ja raamikas narttu. Luonteeltaan aina Iloinen ja reipas, vahvahermoinen ja ystävällinen persoona johon ei voi olla ihastumatta.
Nuorena Hunni osasi olla myös nimensä mukainen termiitti tyyliin "tulin, otin, tuhosin, mitä eikö muka olis saanut?" tuntuu kuin säännöt eivät koskisi Hunnia ollenkaan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos kun on tarpeeksi vauhtia niin eihän pikku juttuihin kukaan ehdi puuttua, sillä seuraava askare on jo käynnissä.  Hunni on valjakossa osoittautunut  kelpo peliksi, rehellistä työn tekoa säestettynä korvia vihlovalla kiljunnalla.... Tähän ikä ja elämänkokemus on tuonut tiettyä rauhallisuutta, kun tehdään on siinä tekemisen meininki, mutta kotioloissa otetaan rennosti, myös äänenkäyttö valjaissa on asettunut :)
Valjakossa Hunni tosiaan menee eikä meinaa 100 lasissa koko ajan, oli paikka valjakossa mikä hyvänsä. Pentuaikaisen tyylinsä Hunni on säilyttänyt edelleen, välillä varsinkin valjakon keulassa saattaa tulla joitain syrjähyppyjä uralta, mutta nämä hoituvat tutulla vanhalla tyylillä. Ennen kuin kuski ehtii edes tajuta on vedon liinassa koko ajan säilyttävä (en käsitä miten tämä on mahdollista, mutta näin on...) termiitti ehtinyt tehdä temppunsa ja jatkaa matkaa ihan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Vanhaan tyyliin torut ovat auttamattomasti myöhässä :)  Tämän koiran tempuille ei kertakaikkiaan voi kuin hymyillä...